onsdag 19 januari 2011

Testpanel

Har nyss anmält mitt intresse till att medverka i en testpanel som foderbilen kommer att köra igång med. Man ska få hem gratisprodukter som man ska test på sina husdjur och se vad vi som ägare och husdjuret tycker om produkten. Sedan ska man blogga om produkten. Så nu söker de husdjurs ägare med bloggar. Jag tycker att det verkar intressant som man kan få upp ögonen på nya produkter som man kanske inte annars skulle ha testat.

Om du är intresserad av att anmäla ditt intresse för att vara med i testpanelen gå in här http://foderbilen.se/kundtjanst/om-oss/tavlingar Går tydligen inte att länka på annat sätt idag

5 kommentarer:

Ann-Margret o Vinja sa...

Vad spännande :) Vilka foder ska du testa och hur länga med varje foder? Hoppas du får några bra foder som hundarna gillar ;)

Sofie sa...

De har inte bestämt än vilka som ska vara med i testpanelen utan jag har bara anmält mitt intresse att jag gärna är med.

Mirre sa...

hade jag gärna hoppat på, men antar att min e int aktuell som har lösenskyddad.

Ja, men eller hur, under sängen liksom

Hoppas att det är bra med handen?
kramar

Ann-Margret o Vinja sa...

Visst är det så härligt när solen skiner :) Man blir verkligen så mycke gladare då :)

Är det okej föresten om vi länkar till dig.

Malin sa...

Vad kul! :) Hoppas ni kommer med!

Sv: Haha, förstår inte varför de inte duger med torrfoder mer! :p Har lämnat bort de nu, finns alltid framme i en skål men ingen verkar vilja ha av de! :)