fredag 21 januari 2011

När sambon lagar mat

Kan man tror att någon har gjort sig illa. Anka står och verkligen låter bredvid och vill gärna smaka allt. Maya och Astrid brukar inte vara sena att hänga på. Vet inte riktigt var Maya är men det kan vara jag som förstör tiggeriet. När jag lagar mat vilket inte händer så ofta så tigger de också men inte med en utsvulten stil ;) Då är de mer med och kollar in läget men med husse så kräver de att få smaka med olika röstresurser. Eller ja den står ju Anka för

5 kommentarer:

Nina sa...

Så kära de är.

Malin sa...

Haha, så skön bild! :) Ser exakt ut så här hemma med, även om det inte lossnar något men där ska dom vara med nosen trotts det! :)

Sv: De var ett äldre par som kom emot oss igår och de lunkade på så fint på den hala vägen så ett par broddar ska de inhandlas här med även om de är tantvarning på de, men hellre de än att man sen sitter där på baken med ett brutet ben! :)
Självklart är det de! :) Lägger till dig på min länksida om de är okej?

Lyckopiller sa...

Uthållighet brukar löna sg ;D

Ann-Margret o Vinja sa...

Så klart man måste vara med om det vankas nått gott :) Annars kan man ju bli utan :( Men dina vovvar är ju så höga att dom kan ju nästan förse sig själva om dom bara sträcker lite på sig ;)

Tassintryck sa...

Hemma hos oss är det liknande när husse lagar mat... :-). Där brukar 1,2,3...8 söta ögons tigg (katten medräknad) nämligen bära frukt ;-)
kram från mig
/maria