Om mig


Hej!

Jag som skriver i bloggen heter Sofie och är 4 år. Jag bor tillsammans med mina faraohundar, orientaler och min sambo i en liten stad i Dalarna. Jag är utbildad psykiatrisk skötare och socionom. Jobbar som biståndshandläggare mot socialpsykiatrin.

Hundar har inte varit de enda djuren i mitt liv. Började med kaninerna Stampe och Mozart och gick sedan över till undulaterna Labolina, Turbo och Laban. Men egentligen är jag en hästtjej som alltid har ridit och under gymnasietiden hade jag ett svenskt halvblod som min egen. Underbara Cinderalla som var väldigt levnadsglad och gjorde varje ridtur till ett äventyr. Min första hund var den långhåriga collien Gloriousgirl som jag tävlade lydnad med. En helt underbar collie men underbart temperament och stor arbetsvilja. Faraohundarna kom in i mitt liv av en slump och jag är glad att jag tog chansen för den har jag aldrig ångrat. De är precis som halvblodet och gör varje dag till ett äventyr.

Nej om du vill ha lite extre krydda i livet välj en faraohund "kamel" ;)

Förutom hunderiet så gillar jag att teckna, läsa böcker och faktiskt att sticka. Det är väldigt avslappnade till tv :) Nått att prova om ni inte har gjort det.