söndag 23 mars 2014

Härlig helg

Igår tog vi med oss Anna och lurvarna på en långpromenad och vi knallade en mil i det härliga vädret. Sedan var kamelerna rätt nöjda och nöjde sig med att gå en kort promenad för att sedan jäsa i soffan resten av dagen efter en hysterisk springning på gården. 

Idag så tog vi en kortare promenad för att sedan låta mina och Annas hundar springa på gården i olika omgångar. Alla tyckte att det var härligt och Elza blev helt slut och Nitho gick efter Anna hem sedan vilket aldrig händer säger hon. 

På kvällen la vi spår i skogen och som Astrid har börjat krångla i spåret från att ha spårat som en klocka så la jag ett rakt på. MEN hon missade första pinnen i alla fall och gjorde annat i spåret, kissade, gick på utflykt och ja vad ska man säga. Men alla andra pinnarna hittade hon galant. När vi hade spårat färdigt så gick vi sedan tillbaka och så fick Astrid hitta den första pinnen som hon missade och hon blev så glad.

Xena har fått ett appellspår med tre kattleksaker i spåret men de är väldigt ointressanta hon vill bara vidare och markerar de inte ens utan spårar bara vidare. Så det blir till att byta saker och få henne att förstå att de är minst lika intressanta som spåret. 

Men nästa gång vi ska spåra så blir det nog att spåra klöv.

Medans spåret la till sig så tränade vi lite lydnad och det gick bättre med Astrid den här gången men Xena hon var bara ute i det blå och vädrade med nosen. Så hon fick sätta sig i bilen igen och tänka över sina tankar.

I morgon börjar det hårda livet för kamelerna då jag börjar på praktik och sedan börjar jag jobba så myslivet som student är nu slut.

Inga kommentarer: