söndag 8 september 2013

Stadsträning

Här om dagen var vi i Borlänge och stadstränade för det behöver Xena mycket träning i och när Astrid nu har flytt boet så ska vi försöka göra mycket sådant. Vi gick över gångbroar och vi missade synd nog ett tåg som gick under en gångbro. Vi gick i trappor och vi hoppade upp på bänkar och tränade lite utställning. Tittade i skyltfönster och kollade in en matmeny om vi skulle ta lite take away. Men det gjorde vi inte :) och vi handlade på Djurmagazinet. Med oss hem fick vi lite grisöron, ben, laxrulle och dagens mission en stor påse Four Friends Adult som hon nu får äta istället för Power i samma märke. Xenas mage klarade inte av Power så bra. Bajsen blev aldrig riktigt bra utan mest lite mjuk och hon bajsade mycket. Så nu hoppas jag att bajsen blir bra. Hon skötte sig bra på Djurmagazinet förutom att hon skällde på en hund som var inne i affären samtidigt. 

Hon har kommit i i någon ålder då man ska skälla på hundar och människor ibland och speciellt människor och hundar som uppför sig lite underligt eller har annorlunda kläder typ stor kjol :) Men jag är säker på att det växer bort :) hon får väl gaffla lite och jag får i stället försöka avleda henne. 

När vi var på staden så ville jag även att hon skulle sätta tassarna på det här elskåpet men det slutade med att hon hoppade upp. Sedan hoppade hon ner igen som det var så halt men jag lyfte upp henne igen så vi kunde ta det här kortet. Bra för dem att se att de klarar av lite svårare underlag som jag tror att det stärker självkänslan mycket.Sedan lyfte jag ner henne igen. Även bra att hon vågar lita på mig när jag lyfter upp henne på saker. Skulle aldrig utsätta henne får något omöjligt.

Inga kommentarer: