måndag 26 november 2007

Så mycket snö


Idag när vi vaknade så snöade det mycket ute. Stora stora flingor kom ner från himlen och jag måste säga att det blir en speciell känsla med snöfall. Det är mysigt på nått sett man vill bara ligga i sängen och mysa. Dricka varm choklad och bara känna lugnet.

Lugnet var ivarjefall borta så fort hundarna kom utanför dörren. Astrid blev som förbytt, hon sprang runt, runt och var alldeles tokig. Hon var så lycklig och busig och ville hela tiden attackera Maya som bara vill vara ifred. Maya hon körde sitt eget träningspass och pulsade i snön på sidan om vägen. Uppmuntrade henne och sa att hon var så duktig som tog tag i sitt tränande.

En mysig morgonpromenad var det fast hunden var som tokig och jag alldeles svettig pga för mycket kläder.

2 kommentarer:

Mirrekex sa...

Hej! Ja Bellman blir som förbytt hihi när han ser snön när vi kliver ut haha. Sött det låter med Vilda Astrid. Man saknar bilder på dem på bloggen! Det måste du ändra på .0) Om du vill att jag ska sätta ihop ett fräsigt kollage på hundarna att ha som bild kan jag göra det om du vill. Mailen står ju på min hemsida så där kan du maila bilder. Ha det gott Kramis ( Kommer sakna er nu om jag inte ska in ngt mera i veckan :()

Sofie sa...

Vet att det har saknats lite bilder men nu har jag satt in några. Kameran är lite för stor att bara ta med sig på promisarna och mobilen har för dålig kamera. Ska skärpa mig jag lovar.