fredag 30 november 2007

Medarbetarsamtal på jobbet

Ja det är precis så roligt som det låter.

Innan samtalet så får man ett litet kompendium som man ska fylla i. Frågorna kan låta så här ungefär. Tycker du att din kompetens tas tillvara på din arbetsplats. Sedan ska man fylla i ett kyss på en linje någonsstan där man tycker att det stämmer in. Man får då välja att sätta krysset någonstans mellan Stämmer helt eller Stämmer inte alls. Sen är det några frågor om hur klimatet är inom arbetsgruppen och några hur vi tycker att våran chef är. Sist är det några frågor om friskvård.

Hatar att gå på sådana här samtal. Sist hade jag varit för mycket sjuk inom ett år och var då tvungen att fixa ett läkarintyg ifall jag behövde vara hemma. Har varit hemma en gång på det här halvåret som det gällde och det var förbaskat svårt att få ett sjukintyg utskrivet. Inget jag rekomenderar alltså.

Nu var det bara bra allting och inget sjukintyg behövdes längre. Skönt, inte för att jag tänker vara hemma utan för att det var ett sådant krångel att fixa det.

Sist fick jag reda på den preliminära nya lönen efter nyår. Kan säga att jag blev mycket överaskad över det som kommer att trilla in. Så nöjd är jag att jag känner att det här måste firas. I morgon ska jag köpa en present till mig själv för det är jag värd. Känns faktiskt roligt att få reda på det så här på fredagen hela helgen blev genast lite roligare.

Nej imorgon ska jag köpa lite julklappar och pussa på Mulis som kommer och hälsar på. Ska se om jag kan få lite kort på henne och sätta in så ni får se vilken pralin hon är ;)

4 kommentarer:

Mirrekex sa...

OHHHHHHHHHH vad roligt att det gick bra med Guran! vad roligt va nu kommer jag in hela nästa vecka och även till onsdag veckan ef.

Du ska absolut fira med ngt fint till dig då det gick så bra. Det är du värd. HA det underbart gummsan kramis

Mirrekex sa...

Ohh hundarna måste ju få ses. hihi de kommer ha askul hihi. Åka ngnstanns och släppa ut dem direkt kanske.:0)Kramis

Anonym sa...

Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o Cresce.Net(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. If is possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll, I thank. Good bye friend.

Mirrekex sa...

Hej ville bara kliva in och önska er en underbar 1:a advent. Hoppas att ni får en underbar kväll/dag. Vi ska ut med Bellman sedan på julskyltningen. Sköt om er Kramis