torsdag 1 oktober 2015

Lyckad fartig träning

Idag for vi iväg till klubben för att träna freestyle. Idag var det torsdagsträning men jag chansade att ingen var i klubbstugan med sina hundar och tränade och tänk inga hundar kom in så de fick träna helt lösa allihopa. Det var så roligt att kunna ha Tyson lös utan att kopplet hänger och slänger efter honom. Det kom rätt omgående personer som satt i soffan i klubbstugan när vi träna så vi hade störning men det gick jättebra. Helt suveränt som de har en stor matta man kan vara på och träna hundarna på. Det blev ingen musik idag eftersom vi inte var helt själva men freestylegrisen var med. Suverän liten högtalare som man kan köra musik från mobilen till. Bra pris och bra ljud för det priset men ska väl inte heller räkna med värsting ljudet. 

Idag fick Xena träna på att snurra och runda tunnor. Tyson fick runda tunnor och köra två positioner i htm samt början på sitt freestyle program. Astrid fick runda tunnor och backa. Alla tre skötte sig väldigt bra och var superglada över dagens övning. Nu ser de rätt trötta ut i soffan efter 1 ½ timmes intensiv träning.

En månad kvar att fixa två program färdiga, bäst vi ligger i bestämt. Har även gjort en träningsblogg där jag ska skriva hur träningarna går för att kunna se vår utveckling Träningsblogg



1 kommentar:

Unknown sa...

Skönt att kunna träna ostört.