måndag 22 oktober 2012

Shoppingrabatter på Arken Zoo

Arken Zoo har öppnat i Falun och idag har jag varit in där och shoppat hundmat och kattmat. Det är bäst att passa på när man får hem en tidning från dem med en massa rabattcheckar. Rabattcheckar på hundmat får mig att gå igång ordentligt och jag brukar oftast utnyttja dem också :) Känns alltid som bra köp när jag lämnar butiken :)

Så idag var det 125 kr rabatt på Royal Canins stora säckar och 75 kr på Pro Plan. En säck av var blev det och bajspåsar och blinkande lampor till promenaden. 

Känner mig nöjd med shoppingen idag :) 

Det jag inte hade någon aning om var att de har en veterinärmottagning i butiken. Frågade lite om veterinären i kassan och de kunde operera och röntga djuret. Jag känner lite stark att jag inte vill lämna in min hund där och jag vet inte varför för den veterinären har väl examen som alla andra. Nej jag har nog fördomar här och är rädd för förändringar. Nått som jag brukar förespråka att man inte ska vara hahahaha. 

1 kommentar:

Lyckopiller sa...

Man vill nog gärna gå till veterinärer som man känner sig nöjd med sen tidigaare. Det handlar ju om ens familjemedlemmar.