torsdag 5 november 2009

Bokat tid hos vet

Så nästa måndag är det dax för vaccination igen av två av kamelerna. Åker som vanligt till Avesta för att ta sprutan. Det finns bra veterinärer på närmare håll men en gillar jag inte och den andra har ett för rörigt väntrum för mina hundars smak. Ja jag vill att de ska tycka att det är någonlunda ok att gå till veterinären så där de trivs dit åker jag. Vi trivs i Avesta. Har varit till Torkel här i Säter två gånger men varje gång flippar hundarna ur. De piper blir oroliga och har försökt smita ut ur undersökningsrummet.

Men nu på måndag så ska veterinären få kolla på mayas knöl på benet också. Har fått två olika bud på den. En där veterinären har sett den. Han sa att det var en fettknöl. Ett bud där jag frågade om den och sa att den hade varit där försvunnit och kommit tillbaka. Då var det en cysta. Så nu vill jag veta om det är en fettis eller en cysta som Maya har på benet. Tycker alltid att det är bra att veta vad vad mina hundar har för knölar. Den som Anka har bakom revbenen har inte växt som tur är. Veterinären kunde inte helt klart säga att det var en fettis men hon trodde det. Hon fick inte tag och känna runt den som den ligger inne i kroppen. Men hon tog ett prov och det var bara fett i den.

3 kommentarer:

Mirre sa...

Bellman hade också en knäl, de tog prover och det var en fettknöl, man vill ju inte chansa

Kul att du gillar dem i Avesta, jag gör det inte jag åker till hedemora =D

Hoppas att det går bra för er

kram

Norbergarna sa...

Jaså två doser? Vad jag hörde var det barn och riskgrupper som skulle få två men du kanske tillhör en av dom;)?

Jag anmäler inte Setesh har jag bestämt mig nu, till sthlm. Men däremot om erbjudandet kvarstår om att få följa med dig så..?

Kram!! I morgon åker vi på inoff till Köping=)

Norbergarna sa...

Jag åker väldigt gärna med dig i December=)
Och knepigt det där med din vacc?