lördag 19 januari 2019

Tyson har fått tid för CT


Efter att ha trilskats med Tysons hälsa seda i september så ska vi ängtligen på CT på onsdag och då ska de köra både nacke och ländrygg och samtidigt blir jag ruinerad. Nu hoppas jag att de verkligen hittar någonting så vi får reda på vad som felas honom.

Idag trotsade vi alla restriktioner och tog en långpromenad och Tyson fick dra hur mycket han än ville. Efter det så fick de springa tillsammans på gården och jag slängde även ut en leksak som de kunde busa med. Tyson var så lycklig och drog flera vändor runt gården och längde runt med leksaken i ren glädje. Nu när han har sovit en stund och var uppe uppe och rörde sig så släpade han fötterna mer än vanligt och antagligen för att han var lite trött i kroppen. Det gör också att beslutet på onsdag känns helt rätt. Beslutet idag kändes också helt rätt då han inte har busat ute sedan i september men idag fick han vara en lycklig hund.

Någon kanske funderar vad det är som felas Tyson och ja alla kliar sig lite i huvudet. Han blev mycket bättre i gången efer fysioteraputen men nått som kom efter att vi började där var att han uppvisade tydligt att han är svag i bakdelen. Om Xena boxade på honom så kunde han knappt hålla balansen, vänder han lite fort så ser man tydligt att det inte är någon riktig kontroll på bakdelen. Detta är som sagt mycket märkligt då han alltid har haft en fantastisk bakdelskontroll så nått riktigt knasigt är det. Nått som jag ser som ett bra tecken är att han inte har skrikigt nått på länge eller så har han lärt sig hur han ska göra för att inte känna någon smärta då han rör sig väldigt försiktigt ibland.

Men nu hoppas vi på svar.


Inga kommentarer: