torsdag 24 januari 2019

CT är nu genomförd

Igår besökte vi djursjukhuset och genomförde en CT på nacke och ländrygg men vi fick inget svar igår då de skickar iväg bilderna för avläsning till ett annat ställe. Förklaringen är att de är så nya på detta så de först gör en bedömning och sedan gör en annan veterinär en bedömning och på på så sätt lär de sig även läsa bilderna. För mig spelar det ingen roll men det finns vissa dagar som är sämre dagar att få tex en dålig dom på om det skulle vara så eftersom jag är en känslomänniska.

Tyson han var en stjärna som vanligt och sköte sig fint och hade viftat på svansen hela tiden när han vaknade upp från sederingen sa sköterskan. Sedan var han mycket trött oc vi fick vänta på direktregleringen i väntrummet men han hade sin filt och sin pyjamas att mysa i när han sov vidare på golvet. Hade så klart koll på hundar som kom och gick men tittade bara. Tyvärr var den en person som släppte fram sin hund till Tysons bak när vi satte på pyjamasen och efter detta och att hela väntrummet hörde hans morrning så höll de undan sina hundar när de gick förbi. Men tråkigt att sådan ska behöva hända och tur han var trött om vi säger så. 

Väl hemma igen så bäddade vi ner honom i soffan, sambon började jobba på eftermiddagen så han fick pyssla om Tyson när jag tog en promenad med Xena. Tyson hade blivit väldigt orolig när vi gick och när vi sedan kom hem så parkerade han på mig hela eftermiddagen och kvällen. Så gårdagen spenderades i soffan under filten till tv serien suits. Vi var nog rätt nöjda allihopa. Små avbrott med att gå ut på gården och kissa bara och så klart kvällsmaten var gårdagens höjdpunkt för Tyson. 

Idag verkan han pigg igen om sitt vanliga tysta jag.

Inga kommentarer: