måndag 7 april 2014

Utställningsträning

Som ni kanske förstår så tar jag alla chanser jag får till att träna lite med min kamel. Har väl aldrig tränat så mycket utställning som jag har gjort nu och jag hoppas så klart att det kommer att ge lite utdelning i framtiden på alla plan. När jag och Astrid tävlade så tränade vi bara hemma och en helg för Gerard O´Shea som var jätte bra. Men nu så tränar vi typ varje vecka om vi får och hemma och träningen går framåt sakta men säkert. 

I går söndag så provade vi på en ny utställningsträning i Borlänge för Linnea Petterson som ställer ut Springer Spaniel och  har kennel Hollivera´s. Linnea har tävlat i juniorhandling tidigare och jag tycker att hon hade en mycket bra träning. Träningen liknade en utställning väldigt mycket vilket jag gillade. Ställa upp, hantering och springa i grupp och ensam. Byta plats i ledet, att springa först, sist och i mitten allt som Xena och jag behöver träna på. 

Xena skötte sig mycket bra och mindre bra skötte sig Astrid som skällde så i bilen att Nithos skallhalsband nästan tog slut. Men hon har gjort det förr om vi säger så ;)

I helgen är det dax igen och vi ser fram i mot träningen.

2 kommentarer:

Emelie o Nova sa...

Vad kul med utställningsträning! :)Roligt att det gick bra :)

Ninni sa...

Åh, jag borde verkligen försöka ta mig iväg på någon utställningsträning med Aysu, och alla möjliga andra träningar också för den delen för att vänja henne vid "konstiga" situationer där det dyker upp andra hundar...