onsdag 14 juli 2010

Resultat från Inoffen

Det började svalt men slutade varmt varmt. Maya gjorde i alla fall ett jättefint jobb. Hon blev BIR men motståndet var ju inte så hårt som vi var ensamma. Sedan förberede jag mig för att åka hem efter gruppen. Så springer vi och vinner gruppen. Så det blev inte som planerat. Lite synd men skoj att få springa vidare i värmen. Har aldrig vunnit gruppen på en inoff så det var riktigt kul för mig fast det var en inoff. Men jag måste säga att det var tack vara alla korvar som vi fick av helt okända människor på plats. Mayas öron var inte alls med idag så jag fick vara pinsam och fråga om någon hade korv. Tack tack tältgrannarna som gjorde att Mayas öron stod som de skulle.

Anledningen till att de inte stod som de skulle var att Maya lyssnade efter flugor och bromsar. Hon har det inte lätt just nu min älskling.

Till BIS.et så fungerade det inte med korven längre. Hon var uppstressad och inte alls med. Ett litet tag var hon med och visade sig fint i stående. Men när domaren stod och funderade på Maya och en annan och hon började att krångla då åkte hon ut. Att kasta en korv framför nosen på henne hjälpte inte heller och då är det illa. Klart jag var besviken men hon var jätteduktig i dag och man kunde hantera henne utan att använda sig av ren lydnad. Ett stort framsteg för oss. Nu ser vi framåt och hoppas att det är mindre flugor nästa gång.

1 kommentar:

Cajsa och Ozzy sa...

Duktiga Maya!! Grattis!!!
Ja jag borde fasiken ha lite provision, som fixar jobb åt dom lixom! hahaa!! vartd e bra då?