lördag 3 juli 2010

Cykeltur

Såg idag att Astrid håller på att få överskottsenergi pga att det är så himla varmt jämnt. Så nu har vi tagit en liten tur på cykeln på ca 10min direkt efter promenaden. Väl uppvärmd hund och ett rätt högt tempo körde vi. Även Maya var med och idag var det drag under fötterna på Astrid. Nu var cykling en kul grej. Jippi hon har fattat grejen lillstrumpan. Ska försöka ta en lite tur varje kväll så de får röra på sig lite.

Vad gillar era hundar värmen? Och hur gör ni med motionen när det är så varmt som det är nu. Jag försöker gå på morgonen eller sent på kvällen. I morgon blir promenaden kl 06 innan jag ska iväg och jobba 11 timmar.

3 kommentarer:

anna sa...

Kul att hon tycker det är roligt :-)

Mina är helt däckade i värmen. Blir bara promenader sent på kvällarna (morgonen sover vi tills värmen kommer)

Kör inget drag eller springer med dem nu i den här värmen. Är allt för rädd för att överhetta dem. Drag ska man ju inte köra när det är över 15 grader ute.

Igår hade vi 23 grader varmt när vi gick o la oss vid midnatt så motionen har tagit semester ;-)

Anna G sa...

Gud vad du verkar hinna mycket med dina hundar!
Mina är inte så förtjusta i värmen. Lunkar bakom mig på promenaderna. Just nu hjälper det inte att gå tidigt på morgonen då det är sjukt varmt då oxå. Kvällarna är bäst.

Sofie sa...

Håller med om att kvällarna är bäst. Men det är så himla myggigt och knottigt här så man vill knappt vara ute. Så morgorna är ändå bäst.