lördag 10 juli 2010

Lure Coursing i Katrineholm

Igår åkte jag och hundarna ner för att sova i campingstuga i Katrineholm. En väldigt fin stuga måste jag säga med kylskåp och rinnande vatten och några sängar så klart. Idag har vi varit i ett varmt Katrineholm där de berättade att om tempraturen skulle bli över 26 grader så skulle de ställa in andra omgången. Vilket de också gjorde. Vi hade väl en 30 grader säkert när allt var färdigt. Som tur var fanns det så man kunde tvätta av hundarna om man ville. Så det var ju jättebra. Tror att de badade 3 gånger under slangen. Lika nöjda varje gång. En jättebra dag med trevliga människor.

Maya var helt hemsk idag med sin flugfobi och försökte komma undan i bilen. Fast jag tror faktiskt inte att det var så mycket flugor i bilen. Hittade henne en gång på golvet vid förarstolen. Fråga mig inte hur hon kom ner där. Så Maya har stressat över dem i dag stackarn. Det är inte lätt när det är sommar.


Astrid tog sig en nypa luft


1 kommentar:

Anna sa...

När jag inte stod ut med värmen mer där under prisutdelningen o gick o startade bilen för ACn skull, då visade termometern på 35grader ute!!

Som du vet stod min bil parkerad i skuggan, vågar man ens tänka på vad det var ute i solen på stekande fälten!

Trodde verklien både jag o hundarna skulle tuppa av där ett tag. Var lite i varmaste laget!