måndag 2 juli 2007

En vecka har gått

Så har man haft en veckas semester och vad har man gjort.

Inget speciellt kan man faktiskt säga. Sovit och bara varit är en rätt bra antydning. Lat latare och ännu latare kan man också säga. Men vad är inte semestern till för om inte för att vila upp sig. Stressa ner i vardagen och komma in i lugnet som man inte visste fanns där inom sig själv.

Börjar nu känna att jag har kommit ner på jorden igen och tycker att det är rätt skönt att inte göra någonting alls. Bara ta dagen för hur den kommer och försöka att göra det bästa av den. Äta gott och bara njuta av friden det ska jag göra de tre återstående veckorna som jag har kvar.

Igår var jag lite inpulsiv kan man säga. Skulle åka till Onoff och Elgiganten för att kolla på en digitalkamera. En billigare modell men det blir inte alltid som man har tänkt sig. Slutade med att jag köpte en hybrid. En blandnig mellan en digital och systemkamera. En blandras kan man säga :) Inte bara jag var inpulsiv utan Peder kom hem med en 42 tums plasmatv. Båda var mycket nöjda och glada kan man säga.

Så idag har jag sprungit runt i trädgården och fotat och spelat in film. Bara för att lära mig kameran och grannarna tyckte säkert att jag var tokig. Eller nästan ivarjefall. Knäppte på blommor och hundarna som busade. Provade att knäppa flera bilder på ett tryck och vanliga bilder. Allt man kunde tänka sig. Blev lite arg också när jag inte fattade men det verkar vara en hel vetenskap. Men det kommer det kommer. Roligt var det ivarjefall och kul med en riktig kamera fast jag hade tänkt mig en billigare. Nu har jag en att knäppa bra bilder med ivarjefall och kanske kan jag få fjutt på min hemsida som ligger och väntar nu när jag har en kamera.

Nej nu ska jag spela TP och förlora antagligen men det gör inget man har ju semester :)

Inga kommentarer: