måndag 9 juli 2007

Var är sommaren???

Så har man sin tredje veckas semester och det fortsätter och regna och vara mulet. Har knappt sett solen på 3 veckor och tittar den fram så försvinner den lika fort som blixten.

Så vad har jag gjort hmmm..... läst, läst och läst lite mer så nu vill jag knappt inte se en bok. Knåpat lite på min hemsida har jag ju gjort. Lite har hänt där faktiskt. Annars har jag inte gjort någonting. Jo gått med hundarna men de tycker ju ungefär att det är lika roligt som jag tycker. Faan regnar det igen verkar Maya säga när hon kollar utanför dörren. Astrid bryr sig knappt men roligt vet jag inte ifall hon tycker att det är.

Jag som har inhandlat en ny bikini och nya sommarkläder men de verkar få vänta tills nästa år. Bikinin får jag väll använda i nått badhus bara för att få använda den. Nej nu vill jag att solen kommer så vi kan göra nått skoj. Grönan och Skansen står ju på schemat men bara ifall vädret blir bättre. Skulle kanske vilja ta mig en tripp till Stockholm och shoppa loss som faaaan men jag får nog hålla mig.

Nej nu blir det frukost och hoppas att dagen kommer att bli rätt ok ivarjefall. Men deppigt är det måste jag säga.

Inga kommentarer: