torsdag 12 juli 2007

Guitar Hero

Jag tänker var är solen och var är sommaren. Vad ska man göra när solen kollar fram för att sedan gå i moln och det börjar regna nästa minut.

JOOOO man köper Guitar Hero till Xboxen och rockar järnet. Det var ivarjefall vad jag och Peder gjorde i förrgår när vi tyckte att nu var det trist. Tog lilla bilen och körde in till Kupolen och sprang in på Game och köpte spelet. Synd nog skulle vi till hans bror och Peder skulle fixa en grej innan vi kunda åka hem och testa. När vi äntligen kom hem vid 11 på kvällen så var det bara att testa. Vi var som små barn på julafton som inte vill låta någon annan testa det som man har fått. Det var skitkul om man får säga så och jäkligt svårt. Klockan halv fyra på natten så tyckte vi att det fick vara nog och ramlade i sängen. Men klockan nio var jag på benen igen och rastade hundarna och smygspelade lite innan frukost :))

Nu är ju Peder lite duktigare på det här än jag så han har redan kommit vidare till Medium. Men jag är fortfarande kvar på Easy och stampar. Har lite svårt att byta snabba ackord nämnligen. Fingrarna känns helt lama och flyttar sig inte dit jag vill. Sen blir jag lite stressad också när jag ser en hög med noter komma flygandes över skärmen. Men det kommer att gå jag vet bara jag får lite vana kanske man kan ju alltid hoppas.

Ruskigt roligt är det ivarjefall.

Inga kommentarer: