lördag 5 maj 2018

Skönt beslut och tokiga upptåg

Har under en längre tid känt mig pressad i freestylen och det har gjort att träningen har blivit kravfylld. Sett uppdateringar på ekipage som lyckas i klasserna och känt mig ännu mer pressad vilket nu har gjort att jag har släppt freestyle då jag inte ens får till ett program trots hjälp.  Tanken finns fortfarande på debut i klass 3 i år men när det känns kul och när vi får ihop ett program.

Istället har vi hittat tillbaka till rally och gudars vad roligt det är med rally.  Svansarna snurrar lika mycket som jag känner mig motiverad och träningskänslan går stadigt uppåt.  Nu är det roligt igen och träna och prestationskänslan är som bortblåst och vilken känsla det är.  Samt nu ser jag även vilka fantastiska hundar jag har och det hade jag nästan har glömt bort.  Jag vill ha de tokiga och galna utan krav och så är det nu och så ska det fortsätta att vara då är vi som bäst. Har nu bestämt mig för att vi tar det i vår takt igen och sluta titta på andra högpresterande ekipage jag har ju lixom kameler.

Så det tokiga jag har gjort är att anmäla Xena till mästarklass vi har inte tränat en mästarskylt och vi ska tävla i maj.  Men det känns roligt och nervöst och Xena tycker att rally är superskoj bara det är högsta poäng.  Har inga förväntningar på Cert utan nu ska vi bara köra,  ha kul och testa mästarklass.  Jag skiter rent ut sagt i poängen även om ett långsiktigt mål är championat men vi är mästarnas mästare på att få fel övning hahahaha i tidigare klasser.  Fortsättningsklassen var en utmaning för oss då Xena hatar att sitta mycket,  avancerad på grund av backandet. Så jag hoppas att mästarklass är vår klass nu med lite mer fart och skoj och helvetesbackandet förstås hahahaha.




Inga kommentarer: