måndag 30 april 2018

Mums vad gott

För några dagar sedan vaknar jag med ett ryck. Hör att en av kamelerna står och hulkar  någonstans i huset. Hoppar upp som skjuten ur en kanon och katterna flyger iväg över golvet.  Hittar Bubbis i vardagsrummet och han ser väldigt illamående ut.  Han försöker kräkas men det kommer inget och jag säger tyst i mitt inre att nu kommer huvudet från IKEA råttan upp snart.  Ja det har försvunnit och varit borta några dagar. 

Jag och Bubbis går och lägger oss igen och jag bäddar om honom under mitt täcke men han får snart upp igen och vankar runt i huset. Efter en stund lägger han sig i soffan och vilar och jag somnar också men vaknar rätt snart av ljudet av hulkande hund igen.  Bubbis står nu i vardagsrummet och kollar på en hög och se där ligger lilla huvudet från råttan.  Jag känner mig nöjd och Bubbis ser redan ut att må mycket bättre så vi somnar gott. 

Nu var det ett bra tag sedan han mumsade i sig nått och huvudet måste ha åkt bort i någon vild lek med syrran och då bara slunkit ner av bara farten. Tur det kom upp igen och jag hade mina misstankar att det låg i Bubbla mage och skvalpade runt. 

Men det är intressant att man flyger upp när man hör en hund spy,  eller nja sambon sov gott igenom alla händelser den natten. 

Inga kommentarer: