fredag 27 maj 2016

Igår fick jag mig en åktur av kamelerna

Igår hände någonting som aldrig har hänt tidigare. Jag fick slänga mig på backen för jag hade ändå blivit omkulldragen. Så varför hände detta igår, kanske ville de ge mig en riktigt minnesvärd present som jag fyllde år. Inte varje dag man fyller 40 år.

I varjfefall jag står och tar upp en bajs och ser i ögonvrån samtidigt som jag ska börja knyta påsen att en JÄVLA kanin kommer 740 kilometer i timmen över vägen typ 7 meter förbi oss och fortsätter över gräsmattan där vi stod. Jag ser kamelerna och giraffen stelna till och jag hinner tänka fy fan nu blir det jobbigt. 

De blodtörstiga bestarna startar på en hemlig signal iväg i rivstart och ger sig efter kaninjäveln, jag håller fortfarande i bajspåsen som jag inte har hunnit knyta. Har ingen tanke på att släppa bajspåsen då jag fick en rejällåsning i hjärnan tydligen. Så jag håller i Tyson med ena handen och bajspåsen i den andra samtidigt som jag försöker bromsa på den blöta gräsmattan. Tänker att jag får fan inte tappa honom för då är han borta på ett kick. Tjejerna sitter fast i midjebältet och alla tre matar på allt vad de kan med hela kroppen. Känner att det går fortar och fortare och tänker att jag måste sätta mig ner för annars kommer de att dra ikull mig ändå de de inte för allt i världen tänker stanna. Jag slänger mig ner i gräset ser en bajsklutt hoppa iväg från bajspåsen men sedan drar de iväg med mig på rygg och jag tänker fan jag kommer att åka med in i skogen. Men så blev det lite tungt för dem att dra matte raklång på rygg i gräset så de stannar och skäller hysteriskt. 

Där sitter jag på gräsmattan med tre hysteriska hundjävlar som skäller så förbannat med bajspåsen i handen. Men då börjar även jag bli förbannad och skriker till de hysteriska att nu får det fan vara nog. Tyson gick det knappt att få kontakt med han var helt låst men det gick väl att få honom att lägga sig ner. Xena märkte att matten var asarg och la sig nästan ner på en gång jag sa åt henne. Astrid såg ut som att jag vill inte ligga jag har inte gjort nått fel alls. Hon hade totalt förträngt kaninjakten. Körde mer på jag vet inte varför du är så arg. När de hade lagt sig kunde jag knyta ihop bajspåsen. Sedan kommer den en lite familj och går som säkert funderar varför hundarna skriker hysteriskt och varför matten är urförbannad. Man kan säga att de gick lugnt och fint hem. Men JÄVLA KANIN JÄVEL håll dig i skogen i fortsättningen. 

Jag är annars så jävla glad att de inte hade selarna på sig för då jävlar hade de nog inte stannat förren jag satt fast i ett träd i skogen. Hoppas att promenaden idag blir lugnare men det blir den nog det spöregnar och det brukar göra dem lite sega.

Ja ibland är det kul att ha hund man blir i varjefall överaskad :)

1 kommentar:

Eva sa...

Förlåt!!!
Jag skrattar så tårarna rinner :/
Samtidigt förstår jag så väl din ilska o halvpanik. 2 tollardamer efter fåglar, 3 havanaiser + en york på halt underlag efter vilkenhundsomhelstsomvågarvisa sig....
Jag är väldigt glad det bgick bra ändå!