tisdag 24 maj 2016

Idag regnade det så vi testade kickbiken

Eftersom vädret var så jäkla tråkigt idag så kunde vi testa kickbiken på riktigt och jag fick även med mig Anna, Elza och Nitho. Så vi utgick från bilen och körde en lite bit för att sedan vända och köra tillbaka till bilen. Det var totalt ungefär 1 km. Kändes som en bra sträcka att börja med då de inte alls är vana med att dra cykel utan bara att dra runt mig. Vi körde först en och en för att sedan koppla ihop våra hundar och köra i par. Xena var vid ihopkopplingen mycket tveksam till det hela men när vi vände så gick det bra och hoppa lite på brorsan. Även gamlingen Astrid fick test och tyckte det var riktigt roligt och såg ut som en stor råtta när hon studsade fram.

Anna provade med sin akita och mitteln. Både drog väldigt bra och kunde även springa i par sedan utan att busa till det.

Mycket trevlig dag i duggregnet och nu ska det inhandlas sockar då tassarna nu ser ut som valptassar. Känsliga tassar tydligen men det ska vi fixa till. Xena kommer dock att dö eller så blir dramaqueenen helt förstörd.

Film längst ner i inlägget.









2 kommentarer:

Sofia sa...

Härliga bilder :-) Ser roligt ut.

Erika sa...

Whohooo liksom!