torsdag 21 april 2016

Dröm som slår in under maj

Jag har under otroligt lång tid känns det som velat bli instruktör. För ungefär 7 år sedan tänkte jag gå en instruktörskurs privat men det blev inte så av olika anledningar. Sedan har drömmen legat vilande under några år då jag själv har gått och utbildat mig till skötare inom psykiatrin och sedan till socionom. Orken har helt enkelt inte funnits men nu när jag snart har jobbat i två år så känner jag att orken och engagemanget är högt igen och hjärnan nästan bara andas hund och musik eftersom jag har blivit helt såld i freestylesporten.

När vi startade upp en freestylesektor inom vår brukshundklubb så tänkte vi att vi även behövde en till instruktör då det kan vara tungt att vara ensam instruktör och kursutbudet blir begränsat. Så vi ansökte om att få skicka en till person på utbildning och vi fick ja av styrelsen så i maj ska jag åka på instruktörsutbildning för Anita Axelsson i Karlstad. Det ska bli så jäkla kul och jag ser verkligen fram emot detta och två helspäckade dagar med bara hund.

Så nu ska jag bli freestyleinstruktör WOHOOOO och det känns ju helt otroligt att en dröm blir sann så här lagomt tills jag fyller 40 år. Ibland tar det tid men ibland är det värt att vänta. Känns även väldigt bra att bli instruktör för Borlänge Brukshundklubb då jag gillar klubben och har alltid känt mig välkommen med mina underliga kameler. Det kommer att bli väldigt kul att hålla kurs för min brukshundklubb och nu känns framtiden mycket rolig med massor av utvecklig både på arbetet och på fritiden.

Tack freestylesektorn och Borlänge Brukshundklubb som vill skicka mig på utbildning.





1 kommentar:

Unknown sa...

Grattis och lycka till med utbildningen!!!
Jag är också socionom :-)

Sofia
www.echosierra.se