lördag 30 april 2016

Årets första utställning för oss

Så har vi varit på årets första utställning och jag kan inte säga att jag känner mig sugen på att anmäla till en till. Målet var Västerås utställningen och ja det har aldrig gått bra för mig och Xena i Västerås så jag skulle helt enkelt ha låtit bli att anmäla.

Xena skötte sig jättebra och var lite för glad för utställningsringen. Hon gasade och hoppade lite i ringen som gjorde att hon inte sprang så bra domarmässigt men mattemässigt var det full pott. Men det är synd så klart resultatmässigt då jag så klart ville ha ett ck på henne men det blev det inte. I varjefall så tyckte hon att själva tillställningen var kul och försökte charma sig in hos andra som gick förbi då det var så tråkigt att vänta.

Nej nästa år blir det nog inget Västerås för oss då det inte har fört nått gott med sig på fyra år nu :) så nu får vi se när nästa utställning blir och känns som aldrig. Hade behövt lite motivation i den här grenen för att komma ut och ställa lite i år.

Så vad ska jag skylla på för att det inte gick bra, jo en för glad hund men det är nog ändå högsta vinsten om man tänker efter. Hellre en glad hund en hund som man får släpa runt i ringen.

Inga kommentarer: