söndag 28 oktober 2007

Lös mage III kapitlet

Idag har Astrid bajsat en normal bajs. Tänk att man skriver om sånt här men jag blev så glad när min lilla prinssesa börjar bli bra i magen igen. Om inte annat så måste det kännas great för henne att känna sig normal igen.

Tack för att det finns Canikur och dietmat. Diet maten ja, handlade en sådan påse igår. 5 kg och 320 spänn ville vet ha för den. Känns lite surt men vad ska man göra hon måste ju bli friskt. För 100 kr till får man en 15 kg RC som jag måste köpa nästa vecka till Maya. Dubbla matkostnader för hundarna den här månaden alltså.

Sen så litar man ju på vetrinären när man säger att hundstackarn har lös mage och behöver ett foder för magen. Han funderade en stund och sedan rekommenderade han ett foder som jag sedan köpte. När jag kom hem 10 timmar senare från jobbet så läste jag på säcken. Dietmat för hundar som behöver gå ner i vikt. Astrid har lös mage ingen stor magen den står Maya för. Varför fick hon ett bantar foder???? Sedan står det på påsen att det är ett foder med hög smaklighet. Provar det på Maya som är väldigt kräsen och hon vänder bort huvudet. Så var det med den smakligheten, tur att Astrid äter allt.

Ja ja nu ska jag sluta gnälla bantar foder eller inte hunden är inte lös i magen längre.

Inga kommentarer: