måndag 11 juni 2007

Astrids första dopp

Min 9 månaders faraotjej Astrid som aldrig har träffat på sommaren förut badade igår.

När vi tog våran kvällspromenad igår kväll så stannade vi till vid sjön i Säter. Astrid hoppade efter lite övertalning ner ifrån bryggan i vattnet på den grunda delen. Det såg ut som hon funderade vad fasiken är det här sedan blev hon som galen. Hon sprang och racade i vattnet och tyckte att det var superskoj till hon kom ut på det lite djupare. Då sprang hon snabbt in till stranden och såg ut som "vad var det som hände" Sedan ville hon inte bada mer för den här dagen.

Maya som är en riktig badkruka precis som matte fick bäras ut för att simma in till stranden. Maya ser inte ut som hon lider men inte heller som att hon njuter. Hon är en riktig prinsessa som inte vill bli blött om fötter eller kropp.

Sedan blev hundarna som förbyta och jagade varandra och var helt galna. Tänk vad lite vatten kan göra för en varm sommertrött hund. De blir flera år yngre inte för att Astrid kan bli det men vildare blev hon. Hon kommer nog att bli en riktig badhund och den långa pälsen stod som en krage runt halsen och hon liknade faktiskt en riktig byracka.

Inga kommentarer: