torsdag 29 december 2016

Härlig semesterdag

Idag gick vi upp klockan 05:30 även om jag hade semester idag. Målet för förmiddagen var att åka till Fagersta BK och träna på deras gemensamma träning i deras hall. Jag har valt att bli delmedlem i Fagersta BK för att kunna få åka och träna i just deras hall och kunna träna tillsammans med nya hundar. Bra störning och bra att byta miljö ibland eftersom man blir så hemtam. 

 Så klockan 8:30 var vi på plats i Fagersta och hade en väldigt trevlig träningsstund tillsammans med nya personer. Det var inte många där så det var helt perfekt för Tyson men det bästa var att tjejerna höll tyst i sina burar. Idag fick de nämligen inte dela bur utan de fick en varsin bur. Mycket bättre då de inte kan stressa upp varandra. 

 Astrid fick göra lite freestyletricks och leka så hennes morgon var helt perfekt och jag började med henne så hon blev trött och därmed tyst i buren. Att jag inte har tänkt på det tidigare men ibland glimmar man till :) Xena fick köra både lite fot övningar och lite freestyleövningar. Kan inte säga att hennes träning var så strukturerad. Men jag konstaterade att idag hade hon kunnat tävla till sin lugna låt då hon var lugn. Den mer fartiga låten passade inte alls. Tyson fick träna på moment i startklass och känna på hallen. Jag är mycket imponerad då han inte hade en åsikt om de hundar han såg i hallen. När vi kom hem och promenerade hade han flera åsikter om hundar vi såg långt bort. Tänk vilken skillnad det kan vara. 

 Känns bra att vi har besökt hallen nu inför träningstävlingen på tisdag och själva tävlingen i hallen nästa lördag.



Inga kommentarer: