tisdag 26 december 2006

Trött idag

Ja idag har man inte gjort många knopp under dagen.

Är nämnligen lite trött efter nattens bravader. Men roligt var det Så det kan jag ta idag. Men tänk att kroppen blir som en deg dagen efter och allt är så himla jobbigt. Orkar ju knappt äta frukost för man är så himla trött. Sedan att vakna på morgonen och veta att man är tvungen att ta på sig kläderna och traska ut med vovvarna. Det är jobbigt det känns tungt där på morgonen. En sådan dag önska man att man inte hade några djur. Man vill bara vara ifred och

Så vad har man gjort idag jo softat med djuren i soffan. Vi har allihopa legat under filten och snarkat. Vissa högre än andra. Det var inte jag som snarkade mest ska tilläggas (ankan). Men det tänker jag inte berätta för henne hon kanske tar illa upp. Tog mig upp vid 14 och stack iväg till kiosken och handlade en beppebricka. Innehållande 2 korvar, mos, strips, 2 olika smörjor och sallad. Kan inte beskriva hur gott det var men jäkligt gott kan man säga.

Sedan låg jag där och slö tittade på Fanny & Alexander av Ingmar Bergman. Vilken hemsk film jag hade inte sett den så tyckte att man kanske skulle passa på. Men man blev ju nästan lite arg vilka hemska människor det var i den filmen. Nej den tänker jag inte se om och så jäkla lång trodde aldrig att den skulle ta slut.

Så vad händer nu jag slö tittar på sista ringen filmen på tv och funderar ifall jag ska ta och städa lite. Det är lite stökigt för jag vet inte om jag hinner imorgon. Mycket och göra imorgon och på torsdag kommer Astrid. Då är det bara Astrid som gäller.

Ska nog återgå till filmen igen

Inga kommentarer: