onsdag 6 december 2006

Nu har katten åkt

Efter att ha lyssnat på Mulans operetter under en tid så fick hon åka till Skövde. Skönt för annars hade jag nog blivit skogstokig. Mulan hade nog också blivit tokig om hon inte hade fått träffa någon snygging.

Hon ska där paras med en mycket fin brunmaskad siames vid namn Leo.

Vi tog tåget i lördags jag och katten till Skövde. Jag var mycket skeptiskt innan resan att mulan skulle gapa och prata under hela resan som skulle ta 3 timmar. Hade blivit lite pinsamt kanske att förklara för folk nej katten kan inte sluta prata. Men chokladmonstret var så duktig hon var tyst och svarade bara på tilltal. Jag kände mig mycket nöjd över att katten var så pass skärpt att hon fattade att när man åker tåg ska man vara tyst. Vi hade en mysig stund i tåget med att prata med människor som var mycket intresserade av vad en katt gjorde på tåget.

Väll framme i Skövde så mötte Leos matte upp oss och tog med sig Mulan hem. Sen var det bara att sätta sig 3 timmar på tåget hem igen. Kändes inte lika uppmuntrade att göra resan en gång till på vägen hem. I Örebro hade jag ont i rumpan och ifrån Västerås hamnade jag bredvid två personer som inte luktade så gott. Men vad gör man inte för att få sin katt parad och lite lugn och ro i sitt hem.

Mulis har det bra hos Leo men hon löper inte. Det verkar som att hon ska få vara kvar tills hon kommer igång igen och det skulle vara för skönt. För nu vill vi ha Mulisbarn där med basta det är bara att hon släpper till annars får hon inte komme hem igen.

Inga kommentarer: