tisdag 9 februari 2016

kamelpromenad och sista genrepet

Det är så underbart när man märker att träning går framåt. Idag på promenaden så mötte vi 4 hundar och ingen skällattack kom utan tyson mumsade glatt sitt godis. Svallerträningen tar sig minsan. Vi kunde till och med passera hundarna gåendes på andra sidan vägen. Det har typ aldrig hänt tidigare så stor guldstjärna till giraffen.

Sedan har vi repat inför tävlingen i helgen. Gjorde en träningstävling som det ungefär kommer att gå till i helgen. Ingen promenad innan och utvärderingen blev. Xena skötte sig galant, Tyson ballade ur och skällde och lyssnade nada. Så helgens utflukt kommer att bli mycket intressant. 

Kattträningen verkar också gå framåt. Muliskatt satt bakom min rygg på köksstolen i helgen och giraffen stod bredvid och då tog jag av hoom munkorgen. Han tittade på Mulis men gjorde ingenting och sedan satta jag på honom munkorgen igen. Så nu tar vi tag i kattträningen i helgen. Lite mer vardagsträning måste till nu och sedan får vi se.   

1 kommentar:

Amanda K sa...

Åh! Vad roligt att läsa om era framgångar!
Har precis samma problem med vår tik och har funderat på om skvallerträning kan hjälpa. När jag handlade senaste beställde jag även hem en klicker, så fort den landar i brevlådan ska vi testa! :)