tisdag 17 november 2015

Mörkt och trist och halt

Jag som gillar vintern om de kommer snö och normalkallt tycker nu att nu kan vintern komma. Det här vädret för inget gott med sig. Det är så mörkt att man blir deprimerad, kamelerna blir skitiga och fryser av det blöta kalla vädret. Nej under den här årstiden fick de gärna gå på lådan eller lånas ut till någon annan under en tid. Nej nu suger det verkligen att vara hundägare. Jag är även livrädd för att gå ut om det är minusgrader eftersom asfalten blir som snor och det blir lite jobbigt om vi träffar på andra hundar. Jag har ingen lust att drutta omkull. 

Så vad gör man när det är så himla tråkigt jo man shoppar lite så känns det lite roligare. Har beställt hem blinkande halsband till alla tre hundarna som de kan ha på promenaden och så jag ser dem på gården när det är mörkt ute. Så snart slipper jag gå runt som en idiot för att lampan ska lysa ute. De är lixom ändå i mörkaste hörnet där man knappt ser dem. Beställde även ett vinthundshalsband från Jokke till Tyson då han behöver ha ett bekvämt halsband och nått som sitter bra när han tävlar. Jag hoppas paketet kommer i morgon från Csigoras så de kan blinka fint till på torsdag.

Annars så spånar vi på nya tricks och tränar  positioner till htm. Försöker även hitta en låt till Xena som hon kan köra htm till och kanske även en ny låt till freestylen då jag tycker den vi har är lite tråkig. Programmet måste i alla fall utvecklas lite.

Här kan man läsa lite om veckans träning

Inga kommentarer: