tisdag 26 mars 2024

Nu gäller det att backa bandet

 


Under förra hösten så hade vi lite olika åsikter om hur tex promenaderna skulle gå till. En av hundarna biter på sin matte och sin kompis under promenaderna när det blir lite tråkigt. Den andra hetsar på vissa hundar och bilar. Båda drar i kopplet med olika variationer. Båda vill äta allt som de tycker ser gott ut. Det varierar vad det kan vara mellan hundarna. En är galen i papper tex. Under vintern så försvann allt detta och promenaderna har varit så trevliga. Vissa missöden så klart men oftast väldigt trevliga promenader. 

Nu har det blivit vår och åsikterna från i höstas har kommit tillbaka. Så de försvann bara för att det blev kallt men uppenbarligen så kan de uppföra sig rätt bra. Så nu ska vi ta tag i detta. 

Matten har köpt en valpkurs online som nu båda hundarna ska gå och sedan ska vi gå vidare till nästa kurs osv. Nu jäklar så vi försöka få ordning på oss själva. 

Idag ska jag börja med att klicka in dem på klicker. Hera förstår klicker sedan tidigare och Sivan förstår den nog så där. Men vi kör det en omgång till och håller oss till kursen. 

Inga kommentarer: