tisdag 9 januari 2024

Freestylekurs

Hera har börjat på freestylekurs och vi tycker att det är väldigt kul. Jag behöver ju egentligen inte gå en nybörjarkurs i freestyle men Hera är i behov att miljöträna med andra hundar så vi går kurs. Lika mycket som att träna så gillar Hera att kolla om det finns godis i mattan. Helst skulle hon vilja ta stora tuggor ur mattan ibland så det är tur att matten har koll när hon börjar se lite för sugen ut. Hera tyckte även att det var lite kallt så på slutat la jag på henne vintertäcket också även om hon redan hade sin sporttröja på sig som husse kallar den. (pumpa Jumppa)

Sivan är också med men tränat på att titta på vilket absolut inte är hennes starka sida men igår skötte hon sig faktiskt helt okej även om hon pratade väldigt mycket för att påvisa att hon var missnöjd. 

Igår körde vi igenom position 5 och 10 i htm och framåtsändande, hoppa på matte och kedjande av fyra olika moment. Framåtsändandet och hoppa på matten var en klar favorit då Hera gillar fart och fläkt. Vi ska jobba vidare med båda tricksen hemma. Vi fick även en läxa till nästa gång att bygga ett program på minst 20 sekunder. Nu funderar jag om vi ska arbeta på vår låt eller på Sivans låt eller en helt ny låt. Vi får se och jag ska fundera på det under kvällen och lyssna på lite låtar. Kul med läxa och få se vad de andra hittar på till nästa vecka. 

Inga kommentarer: