måndag 9 oktober 2017

Utdragna tänder

Stackars Astrid har idag varit till veterinären för att dra ut lite tänder. Hon gillar verkligen inte att gå till veterinären och jag har verkligen lidit med henne. Det gick bra att lämna in henne och hon fick en lugnade spruta innan jag åkte och de skulle söva henne först. På jobbet var det en jobbig längtan efter att veterinären skulle ringa och tillslut gjorde hon det och jag hörde Astrid skälla i bakgrunden, ville bara åka och hämta henne direkt. Det hade gått bra men Astrid hade fått dra ut 5 tänder. En i överkäken och 4 framtänder i underkäken. Stackarn kommer tungan att sticka ut nu.


När jag hämtade henne var hon som i trans och ville bara ut genom dörren och när vi gick för att kissa så ville hon bajsa men orkade knappt stå själv på grund av att hon var trött och är svag i bakdelen. Fick vara med och hålla i lite. När vi kom hem så fick jag henne att kissa men då satta hon sig älskade vännen och kissade inte klart och kunde då inte hålla sig när hon reste sig upp. Hon fick vara ute till droppandet avtog och nu ligger hon inne på en handduk ifall olyckan skulle va framme igen. Mycket orolig när hon kom hem och låg och pep en bra stund. Hon fick sedan mjukmat som jag hade köpt till henne hos veterinären som hon glatt åt. Hon ska äta mjukmat i två veckor innan det blir några hårda bitar igen.


Men jag är mycket orolig för henne då hon var så svag i bakdelen. Jag hoppas att styrkan kommer tillbaka när hon har vilat upp sig. Ska lägga ut lite fällar så hon inte halkar på golvet hemma.


Nu hoppas jag att fina Astrid slipper veterinären för alltid typ.



Inga kommentarer: