måndag 19 januari 2015

Var har vi tagit vägen????

Ja det kan man verkligen ta och fundera över men vi finns här hela och friska. Jag har suttit i flera veckor med min C- uppsats och nu är vi inne på sista rättningen. Kamelerna och giraffen ligger mest och suckar i soffan men snart så är det över och då hoppas jag att vi kommer att bli lite mer aktiva än vad vi är idag. Men man vet aldrig. Vintern här är en katastrof minst sagt. Det snöar och sedan regnar det lika fort eller blir plusgrader så allt börjar smälta. Just nu har vi väldigt knöliga isgator som de inte plogade när det blev töväder med mycket snö på gatorna så ja det är inte så kul att promenera. Snön som finns på gården har en hård skorpa så det inbjuder inte heller till lek. Så egentligen så pustar jag tillsammans med dem som promenaderna är väldigt jobbiga för tillfället. Jag får ont i mitt onda knä som jag hela tiden spänner mig när vi går. Jag som gillar vinter och snö ser faktiskt fram emot våren.
 
Men ja ja lite roligt har vi att se fram emot. I februari är både Tyson och Xena anmälda till rallylydnad nybörjarklass och det är 77 anmälda. Jag tror att alla kommer att få starta och det blir ju jätteintressant med så många starter. Var kommer de att hamna i startfältet. Så i helgen var vi iväg och tränade i en ny hall som har öppnat här omkring. Båda skötte sig faktiskt väldigt fint och Tyson gick en bana för första gången och det gick väl så där men ja tävlingen är ett socialt experiment för hans del. Xena är mest anmäld för skojs skull. Vi har inte tränat mycket under vintern och det kommer att visa sig resultatmässigt men kanske överraskar de sin matte.
 
Men bara rättningen är klar så kommer vi att bli aktivare här som vi har lite mål att se fram emot under året.

1 kommentar:

Erika sa...

Det tar sin tid att färdigställa en C-uppsats, men det är rätt kul när det blir klart om man känner att man faktiskt har gjort något satsigt. (Jag skrev en i musikpedagogik för ett antal år sedan.)